Yleisöpalautejärjestelmä

Interactive presenter-järjestelmä on langaton, reaaliaikainen yleisöpalautejärjestelmä, joka mahdollistaa yleisön ja esitelmöijän vuorovaikutteisen keskustelun. Ohjelma on suunniteltu erikokoisten ryhmien mielipiteiden keräämiseen ja analysointiin.

Lääkäripäivät

Laitteistoa on käytetty menestyksekkäästi useissa yrityksissä, konferensseissa, televisio-ohjelmissa, messuilla, yhtiökokouksissa ja valtuustoissa. Järjestelmä on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Interactive presenterillä voidaan kysyä useita erityyppisiä kysymyksiä, kuten järjestys- ja luokittelukysymyksiä, taustakysymyksiä ja monivalintakysymyksiä. Vaihtoehtoja voi pisteyttää ja ohjelmaa voi täten myös käyttää tenttitilanteissa.

  • PowerPoint-yhteensopiva
  • Radiotoimisten äänestyslaitteiden kantomatka 150 metriä
  • Radiosingnaali on toimintavarma ja luotettava
  • Tekstiviestiäänestysmahdollisuus

Interactive presenter-ohjelman avulla luodaan mielenkiintoisia ja monipuolisia esityksiä. Ohjelman avulla voi yhdistää erilaisia teksti- ja kuvatiedostoja, nettisivuja ja mediatiedostoja vaivattomasti yhdeksi esityskokonaisuudeksi. Esityksen datan saa välittömästi Microsoft Exceliin.

Laitteille tarjotaan 2 vuoden toimivuustakuu ja koulutus käyttäjille paikanpäällä.

Markkinointitutkimukset

Tuotamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti monipuolisia markkinointitutkimuksia ja asiakastyytyväisyyskyselyjä. Tutkimukset tehdään nopeasti ja edullisesti. Erityisvahvuutemme on, että kysely voidaan kerätä suurelta ihmisjoukolta samanaikaisesti ja tulokset saadaan reaaliaikaisesti taulukko-ohjelmaan.